Vámügyintézés

Cégünk fő profilja a vámügyintézés. Széles körű szolgáltatásunkat, a vámügyintézéstől, a vámkezeléstől kezdve a logisztikán át, a vámhoz kapcsolódó összes tevékenységünket ügyfeleink elismerik azzal, hogy rendszeresen visszatérnek vagy hosszú távú kapcsolatot tartanak velünk. Logisztikai cégek, EU-s és EU-n kívüli cégek valamint magánszemélyek vámügyeinek képviseletét látjuk el Magyarországon. Minden tájékoztatást meg tudunk adni, még a vámkezelés előtt ahhoz, hogy a kívánt szolgáltatás megfelelő legyen. A szállítást, raktározást megszervezzük, a vámkezelés fizetendő vámterheit kikalkuláljuk, így adva meg előre a pontos költségeket.
Kiemelnénk jó kapcsolatainkat a vámhivatallal, szakmai tapasztalatunkat és partnereinkhez való lojalitásunkat. Minden képességünket az Önök, és ezáltal a saját érdekeink szolgálatába állítjuk.

Vámtevékenységek

– export, import vámkezelés
– vámraktározás, belföldi és hűtött raktározás
– előjegyzésbe vétel
– árutovábbítás
– TIR és ATA kezelés
– VPID szám intézés
– regisztrációs adó
– környezetvédelmi termékdíj
– intrastat

– vámfolyószámla kezelés
– engedélyek beszerzése
– utólagos eljárások
– vámjogi képviselet
– logisztikai tevékenységek
– szállítás (távol-keletről is)
– belföldi raktározás
– közvámraktározás
– kezesség vállalás

Import vámkezelés

Részletek

Export vámkezelés

Részletek

VPID szám ügyintézés

Részletek

Együttműködünk a vámhivatallal és a vámmal foglalkozó helyi cégekkel. Természetesen, ha szükséges, felvesszük a kapcsolatot az országban bármely vámhivatallal vagy speditőr céggel.