menüicon Szaktanácsadás

Ügyfeleinknek és leendő ügyfeleinknek ingyenes szaktanácsadással szolgálunk, abban a reményben, hogy a továbbiakban partnereinként üdvözölhetjük Önöket. Ha mégsem lesznek ügyfeleink, akkor megelégedéssel szolgál nekünk, hogy segíthettünk. Az eddig felsorolt tevékenységek bármelyikében adunk tanácsot, megkeressük a legjobb megoldást, annak tudatában, hogy egyszerű eset soha nincs. Problémák mindig adódnak, amit megoldunk vagy olyan megbízható szakemberhez irányítjuk, aki a szakterület magas szintű képviselője. Ha lehet, közvetlenül a vámhivatallal egyeztetünk, ha nem lehet, akkor mi vagy ezek a szakemberek biztosan megoldják a problémát.
Szívesen foglalkozunk távol-keleti árukkal is, melyeknél – a gyakorlat szerint – a legtöbb információt és gyakorlati segítséget kell nyújtanunk. Jelenleg, nálunk a DEPO-ban, nyugodtan, megbízhatóan működik a vámhivatal, csak kirívó esetekben tart hosszabban az egyeztetés. Mindez annak köszönhető, hogy ügyfeleink az áru beérkezése előtt egyeztetnek velünk, így már pontos adatokat, dokumentumokat tudunk benyújtani a vámhivatalnak. Ezért rövidebbek jóval a vámkezelésre szánt idők is. Több ügyfelünk inkább áthozza más konténer terminálról az áruját, mert itt hatékonyabban tudja a vámkezelést elvégeztetni.
Jogi segítséget nyújtunk a vitás esetekben, melyben esetleg a vámhivatal tévesen – mert ez is megtörténik – vagy jogszerűtlenül jár el. Ez természetesen, nem csak a DEPO-ban vámkezelt árukra vonatkozik.